Utilizarea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor, a politicii de confidentialitate si a politicii de returnare si garantie, prezentate in acest document. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Site-ul de fata are ca scop comercializarea de produse educationale, din productie proprie sau produse de catre terti.

Toate informatiile continute in acest site sunt proprietatea Vanzatorului, care isi rezerva dreptul de a modifica informatiile de pe acest site fara notificare prealabila.

Dreptul la proprietate intelectuala. Proprietatea continutului site-ului si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand, fara limitare, toate textele si imaginile (“Continut”) apartin Vanzatorului. Exceptie fac anumite imagini folosite in designul grafic al site-ului, care apartin domeniului public. Este strict interzisa utilizarea oricarui Continut fara permisiunea in scris a Vanzatorului.

Tipuri de produse. Acest site vinde produse fizice (carti, DVD-uri) sau produse in format electronic (ebooks, audiobooks, continut video).

 

Metode de expediere. Produsele fizice se expediaza prin colet cu ramburs pe teritoriul Romaniei, prin colet recomandat in afara Romaniei si prin descarcare pentru produsele electronice. La cerere, prin achitarea de taxe suplimentare, produsele fizice pot fi expediate prin curier, la nivel national sau international.

 

Metode de plata. Plata se face anticipat anticipat folosind un card bancar. Metodele de plata electronice sunt executate prin site-uri in proprietatea si gestionate de terti, iar resonsabilitatea si masurile de siguranta cad in sarcina exclusiva ale acestora. Vanzatorul a luat toate masurile care stau in abilitatea sa pentru a selecta metode de plata care prezinta maxim de securitate.

Declinarea responsabilitatii. In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de Vanzator, dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor Vanzator fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Vanzator de la acest client.

Litigii. Orice litigiu aparut intre clienti si Vanzator va fi rezolvat prin cale amiabila.

In cazul in care aveti o reclamatie sau nelamurire, va stam la dispozitie. Elementele de contact ale Vanzatorului se afla la finalul acestui document.

Politica de returnare si garantie

Toate produsele comercializate de catre Vanzator beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi.

Daca produsul comandat se dovedeste ca nu este conform cu asteptarile dvs, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor.

Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre client.

Produsul poate fi returnat in termen de 30 zile. Produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o compensatie pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conform O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/200 art. 2 lit.e.

Contact:

Liviu Draghici

Email: contact@anticaffe.ro